24 December, 2013

Dar din dar...


Acţiunea: A U T O B U Z U L  M O Ş U L U I

https://www.facebook.com/AutobuzulMosului

Anul aceasta, Moș Crăciun a împărțit cadouri copiilor din Râmnicu Vâlcea, în autobuzul special care a circulat în oraș în seara zilei de 20 decembrie 2013, bucurând fiecare copil care a urcat preț de câteva clipe în autobuzul Moșului. Nu s-a dorit o acțiune cu caracter social, ci o simplă redescoperire a minunatului sentiment de a face un dar cuiva pentru a-i citi, mai apoi, bucuria de pe chip. Și au fost foarte mulți copii fericiți, care au coborât din autobuz strângând în brațe un cadou oferit de oameni speciali, dar mai ales de copii speciali, cum sunt elevii Colegiului Național „Mircea cel Bătrân”, care prin promotorii Miruna Văduva și Florin Roman, au colectat de la colegii lor peste o sută de cutii cu mici cadouri făcute de copii pentru alți copii.
Totul s-a desfășurat în organizarea Asociației „Inițiative” din Râmnicu Vâlcea care, împreună cu partenerii săi, au pus la cale această mică surpriză de sărbători pentru copiii din Râmnicu Vâlcea, o inițiativă ce se vrea o tradiție de Crăciun. Sigur, că au fost și mici stângăcii, sigur că se putea mai bine, dar anul viitor, cu experiența deja acumulată, vom strânge mai multe cadouri, vom face un traseu mai mare și vom aduce mai multă bucurie unui număr mai mare de copii din oraș.
Anul acesta vă mulțumesc pentru sprijinul acordat,
Asociația „Inițiative” din Râmnicu Vâlcea
Colegiul Național „Mircea cel Bătrân” (prof. Mirela Tamaș, promotorii acțiunii Miruna Văduva și Florin Roman, Moș Crăciun și grupul vesel de spiriduși, spiri
dușe și colindători) 
Cabinet Individual de Psihologie „Ursei Gabriel”
Brain Service
eugenBELIVAC.ro

...şi ne vedem la anul!