09 August, 2012

Premii de vacanţă - Felicitări !


In perioada 10-13 Iulie a.c., la Slatina a avut loc etapa naţională a Concursului de educaţie rutieră, intitulat "Educaţie Rutieră - Educaţie pentru viaţă" .
 Componenţa echipajelor  participante : doi elevi de gimnaziu şi doi de liceu, din  41 de judeţe şi municipiul Bucureşti.
 Judeţul Valcea a fost reprezentat  de un echipaj de la    CN " Mircea cel Bătrân " , pregătit  de dna profesoară Trifa Elena, voluntar .
 Probele concursului : parc şcoală, poligon de îndemânare (ambele probe  cu bicicleta), arbitraj în parcul şcoală   alături de un poliţist rutier, teorie din Legislaţia rutieră, respectiv un chestionar cu 20 de întrebări rezolvat în 30 de minute.
Rezultate obţinute : eleva Trifa Maria Ştefania, clasa a X-a F locul I  la proba de arbitraj  şi elevul  Trache Sergiu clasa a XI-a  locul III la proba de teorie.
 
In perioada 19-22 Iulie a.c. la Bucureşti a avut loc etapa naţională a concursului " Cupa DHS " la care au participat 22 de echipaje la gimnaziu şi 15  la liceu.
Componenţa echipajului de gimnaziu : Popa Mircea Andrei şi Popescu Ioana Iulia, clasa a VII-a , Ţoanţă Ştefania clasa a VIII-a ; la liceu: Vasile Oana Letiţia, clasa a IX-a A şi Trache Sergiu, clasa a XI-a .
 
Probele : poligon de îndemânare cu bicicleta şi teorie. Toţi elevii participă la cele două probe.
Rezultate obţinute :- echipajul de gimnaziu a ocupat locul III .
                            -  liceul - menţiune.
Echipajele la ambele concursuri au fost însoţite şi de d.na profesoara Mihai Maria, fiind cadru didactic titular al CNMB, pregătirea lor fiind realizată  de dna profesoară  Trifa Elena (pensionară).