02 October, 2017

CNMB-HACKATHON

În data de 21 octombrie 2017, în cadrul EU Code Week, la CNMB se va desfăşurat CNMB HACKATHON. Evenimentul este sprijinit de Asociaţia Techsoup si Asociaţia Colegiului Naţional Mircea cel Bătrân Rm.Vâlcea.

EU Code Week beneficiază de sprijinul Comisiei Europene şi se va desfășura între 7 și 22 octombrie 2017. Toate evenimentele finanțate în România pot fi vizualizate la secțiunea ,,Descoperă" de pe Meet and Code -https://www.meet-and-code.org/discover, selectând ,,România". Au fost finanțate în total 29 de evenimente de programare în țară.


Scopul CNMB HACKATHON este de dezvoltare a aplicatiilor software şi de întâlnire între generaţii, în cadrul unui maraton de programare de 12 ore, la Colegiul Naţional Mircea cel Bătrân Rm. Valcea. Elevii de ieri, azi în comisia de jurizare, evaluează aplicaţiile dezvoltate de elevi pasionaţi de IT&C.

Participanţi: echipe de 2-3 elevi din judeţul Valcea, pasionaţi de dezvoltarea de aplicaţii software

Comisia de jurizare: absolvenţi ai Colegiului Naţional Mircea cel Bătrân, participanţi la diverse concursuri de informatică, în prezent studenţi la facultăţi de profil sau angajaţi în domeniul IT&C
Comisia de organizare: profesori de informatică şi elevi ai colegiului

Înscrierea participanţilor se va face prin completarea formularului de aici.
Termen limita de inscriere: 16 octombrie 2017

 





Evenimentul este finanțat cu ajutorul inițiativei Meet and Code susținută de Asociația Techsoup și compania SAP. Meet and Code încurajează pregătirea copiilor și a tinerilor pentru un viitor din ce în ce mai digitalizat și susține evenimente de programare desfășurate în cadrul Europe Code Week, între 7 și 22 octombrie 2017. #MeetandCode

Labels: